Vianočné zdobenie {v spolupráci s Jysk}


It`s beginning to look a lot like Christmas ♥ a moja otázka znie - kde sa podel november?! Však to bol vždy nekonečný mesiac a tento rok ubehol ako nič... 
a keďže nám zostávajú do Vianoc 4 týždne, rozhodla som sa pomaly začať s výzdobou. Ako každý rok, ako prvé som si pozrela vianočnú ponuku od Jysk. Každý rok v nej nájdem kúsky, ktoré potom s radosťou vyberám každé Vianoce...

Tento rok som sa rozhodla vymeniť bielo-striebornú kombináciu za viac lahodiacu detskému oku:-) Keramické ozdoby v bielej a obzvlášť tie s červeným nápisom sa mojej kombinácii približujú najviac. Niekoľko z nich som dokonca povesila na adventný veniec.

Ako vidíte na fotkách, kombinovať budem bielu s červenou. Je to taká tradičná severská kombinácia, ktorou nikdy nič nepokazíte.

Advent by mal byť podľa mňa o pohode a tú mi vždy dodávajú malé svetielka. Moje nové sú dozdobené o strieborné hviezdy a už vidím, ako krásne vyniknú dokonca aj na Silvestra.


Čo sa týka vencov, tých na Vianoce nikdy nie je dosť... tento machový veniec dokonale zapasoval do našej kuchyne. Viem si ho však predstaviť aj ako ozdobu na stôl.



Keramické ozdoby sa hodia nielen na stromček, ale aj ako doplnok pri stolovaní, či dokonca na dozdobenie darčekov.


U nás na stole tento rok určite nebudú chýbať ani servítky s nápisom Merry Christmas.


V Jysku som našla nádhernú mentolovú kombináciu baliaceho papiera.



Nádhernú vianočnú kyticu mám ako ináč z Kvety.sk ♥

A môj extra tip na záver je - objednajte si svoje obľúbené kúsky online a nemusíte čakať vo fronte pri pokladni. Online objednávky sú vybavované na predajni prednostne :-)

Majte krásny týždeň, Alexandra


{ tento príspevok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Jysk, ale ako vždy, spolupracujem iba so značkami ktoré naozaj kupujem a podporujem }

4 komentáre

  1. Alexandra ako inak nádhera. Bielo-červená by mala byť i u nás tieto Vianoce, i keď použiť ju s ľahkosťou ako Ty sa mi asi nepodarí. Prajem pekný večer.Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Marcela Nordic Passion27. novembra 2018 o 19:50

    Krása veliká. Závidím, že už mas nazdobeno. A tak hezky:). Balící papír mam taky a dnes jsem temer vse zabalila. Tak alespoň něco. Hezké dny .M.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne to máš, Saši. Výborná farebná kombinácia :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jysk si poslední roky dává velmi záležet na svých věcech :) já tam nakupuji mooc ráda.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...