May garden ~ Májová záhrada


Začiatkom mája sme hojdaciu sieť premiestnili na záhradu. Máme ju približne 3 roky a doteraz bola umiestnená na terase TU. Ninka nám už ale podrástla a začala dookola hovoriť o tom, že aj ona sa v nej chce hojdať. Terasu máme vyloženú z dlažby a nemusíme si hovoriť, aké jednoduché je spadnúť z takej hojdacej siete. Práve preto sme ju dali pekne na záhradu medzi orech a jabloň. Jedna z výhod starého domu - krásne veľké stromy a chládok pod nimi... V tejto časti má Ninka záhradný domček, tak je to o to príjemnejšie zákutie. Nuž a musím priznať, že som si aj ja v nej zopárkrát vychutnala kávičku ♥

V máji krásne kvitol (teda ešte stále dokvitá) orlíček, ktorý je veľmi vďačný, pokiaľ si chcete rýchlo vybudovať kvitnúcu záhradu. Jednoducho si ho môžete vysadiť zo semiačka. Je známych niekoľko odrôd. Ja mám také klasické vo fialovej, ružovej a bielej farbe.

Každý rok sa tiež teším na tieto malé biele kvietky. V záhrade vytvárajú krásny zeleno - strieborný koberec a počas kvitnutia je plný malých bielych kvietkov. Vo váze intenzívne voňajú a vydržia dokonca až týždeň.

A čo potešilo na záhrade tento mesiac vás?

Majte krásnu sobotu, Alexandra

PS: hojdacia sieť je z Jysku a pozrite za akú úžasnú cenu... TU










Participating in:


4 komentáre

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...