Ten najkrajší darček ku Dňu matiek...

{tento príspevok obsahuje reklamné linky}


Čo iné, ako kvety by to mohli byť? Z vlastných skúseností viem, že nič iné, ako krásna kytica od vlastného dieťaťa nedokáže vyčariť tak úprimný úsmev... a šťastie v očiach, možno malú slzičku, určite obrovskú radosť v srdci a ten najkrajší zážitok vôbec.

Generáciu mojej maminky by ani len nenapadlo, že by mohla dostať kyticu ako z filmu. Priamo domov s malým prianím. Ten okamih prekvapenia a očakávania, keď otvárate škatuľu by som jej určite rada dopriala!

Ako celý proces zasielania kytíc funguje si môžete prečítať TU. Ja som opäť dostala príležitosť si to užiť a poviem vám, že to bolo opäť nezabudnuteľné! Kyticu zo 150 tulipánov nedostávate každý deň a dokonca iba pár krát za život... Tú moju si môžete pozrieť na fotkách a pripravila som pre vás aj výber mojich obľúbených tulipánových a jarných kytíc od Kvety.sk, väčšina do 30 eur. Svojej mamine však môžete dopriať aj rovnakú, akú som dostala ja ♥

Majte krásny týždeň a užite si svoj Deň matiek!

Alexandra








Ninku som poprosila, aby mi trochu zapózovala pre fotku na Instagram. A ona dostala fantastický nápad, že ma odfotí tiež. Bolo zaujímavé sa vžiť do jej kože :-)



Môj výber obľúbených jarných kytíc: 






  1. SWEET FAREBNÉ TULIPÁNY (50 ks) - 19,99 eur
  2. PERLA RUŽOVÉ TULIPÁNY (50 ks) - 26,99 eur
  3. SWEET FAREBNÉ PIVÓNIE A HYACINTY - 25,99 eur
  4. SWEET BIELE A RUŽOVÉ TULIPÁNY (100 ks)- 39,99 eur
  5. SWEET FAREBNÉ TULIPÁNY PURE (39 ks) - 16,99 eur
  6. PERLA FAREBNÉ TULIPÁNY (50 ks) - 26,99 eur
  7. PERLA BIELE TULIPÁNY (50 ks) - 26,99 eur
  8. SWEET ORANŽOVÉ A BIELE TULIPÁNY (100 ks) - 38,99 eur

{ tento príspevok vznikol v spolupráci s Kvety.sk, ale ako vždy, spolupracujem iba so značkami ktoré naozaj milujem a podporujem }




1 komentár

  1. Divat se na tyto fotky me nikdy neomrzi. Je to uzasna kytice skvele nafocena! M.

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...