When everything blooms ~ Keď všetko kvitne


... my heart is fulfilled ♥ Do you know what I mean? Is it the same with you? I can`t wait to step into weekend again... I fully enjoy the work in our garden. This time we have to work on our new kids room too. We are going to lay the electrical cables. We managed it to lay concrete on the floor and ceiling (I really don`t know if I wrote this correct in English :-) ) and the windows are also ready to be installed. It looks like Ninka is going to move in this summer... Cross the fingers for us! I also added a photo so you can see that not everything is as perfect as it looks like sometimes :-)

Enjoy your weekend, Alexandra

~

... moje srdce je naplnené šťastím ♥ Viete, čo myslím? Máte to tak aj vy? Opäť sa teším na víkend... užívam si práce na záhrade. No a čaká nás aj práca na novej detskej izbe. Budeme už ťahať elektriku. Doteraz sme stihli zabetónovať podlahu (ešte ale budeme pokračovať), vytiahnuť nové steny, zabetónovať strop a okná už tiež čakajú, kedy sa budú môcť zamontovať. Vyzerá to tak, že Ninka sa tam bude môcť toto leto aj nasťahovať. Držte nám palce! Prikladám aj fotku, aby ste videli, že nie je všetko u nás až tak dokonalé, ako sa niekedy môže zdať ;-)

Majte krásny víkend, Alexandra









2 komentáre

  1. Ahoj, krásné fotky... Já taky miluju když všechno kvete na květiny jsem obvzlášt zatížená! Skvělý blog, beru odběr a pokud koukneš ke mě popřípadě taky budeš sledovat budu moc ráda :-) Měj se pěkně, Janina

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za veľmi milú návštevu a tiež sledujem ♥ A.

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...