Nový dizajn od Kvety.sk

{tento príspevok obsahuje reklamné linky}


Som neskutočne šťastná, že Vám dnes môžem predstaviť úplnú novinku od mojej obľúbenej spoločnosti Kvety.sk ♥ Minulý týždeň prišli s novým dizajnom krabíc, ktorý mňa osobne zaujal na prvý pohľad. Myslím, že to je veľmi dobrý krok vpred. Dizajn je moderný, ľahko rozpoznateľný a pôsobí maximálne pozitívne. Je vidieť, že ho tvorili s láskou.

V novej krabici samozrejme nemohla chýbať aj nová kytica kvetov. SWEET je jednou z  kolekcie kytíc. Moja je z ružových ruží a alstromérií TU, v tejto kolekcii však nájdete aj iné kombinácie kvetín... Kyticu som dostala v stredu a dnes v nedeľu večer, keď pre vás píšem je ešte krajšia, ako na fotkách... alstromérie sa plne rozvili a je to až neuveriteľná nádhera.

Súčasťou každej zásielky je vždy návod, ako sa o kvety starať a samozrejme nesmie chýbať výživa do vody. Spodná časť kytice je pedantne zabalená do fólie, v ktorej sa nachádza malé množstvo vody. Preto sa nemusíte obávať o čerstvosť. Na čerstvosť sa tu samozrejme myslí aj pri tvorbe kytíc. Vyberajú sa kvety podľa sezóny, vždy najvyššej kvality. Však Kvety.sk nakupujú priamo z burzy.

Čo sa týka stability kytice počas prevozu, je zabezpečená priamo krabicou. Je v nej zabudovaný upevňovací systém. V neposlednom rade mi nedá nespomenúť, že súčasťou zásielky býva aj malý darček. Väčšinou malý črepníkový kvet, ako v mojom prípade.

A pamätáte si, aký dizajn mala tá predchádzajúca krabica? Pozrieť si ju môžete TU.

Majte krásny týždeň, Alexandra














{ tento príspevok vznikol v spolupráci s Kvety.sk, ale ako vždy, spolupracujem iba so značkami ktoré naozaj milujem a podporujem }


1 komentár

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...