Al fresco evenings ~ Al fresco večery {v spolupráci s Jysk}

{tento príspevok obsahuje reklamné linky}


Sme späť z dovolenky a užívame si takéto nádherné večery. Musím priznať, že dovolenkovať s dvomi malými deťmi nám dalo zabrať a na konci týždňa sme sa s manželom aj tešili domov :-) Teším sa aj, že počasie je stále teplé, letné a večer, keď už deti spia si môžeme s manželom užiť chvíľku vonku na terase. Túto sezónu som ju trochu pomenila. Žiadalo sa nám pridať biele závesy a hlavne milé svetielka, ktoré som objavila v Jysk.

Najdôležitejším doplnkom pre letné večery však pre mňa zostávajú sviečky. Určite ste si všimli, že som ich veľký milovník. Či už ide o hotové sviečky, alebo lampáše - všetky dokážu vykúzliť dokonalú atmosféru.

Taktiež som na terasu zadovážila sedacie podušky z Jysk, ktoré sú veľmi pohodlné, či sa rozhodnete ich použiť na stoličku alebo aj na zem ♥ A keďže predsa len občas večer býva chladno, osobne sa nezaobídem bez deky. Čo hovoríte na pletenú deku z Jysk? Ja som si ju zamilovala!

Na záver tu mám pre všetkých milovníkov DIY inšpiráciu, ako si sezónne vyzdobiť sklenené lampáše so sušenou levanduľou.

Majte krásnu stredu a užívajte si leto ♥

Alexandra















{ tento príspevok vznikol v spolupráci so spoločnosťou JYSK, ale ako vždy, spolupracujem iba so značkami ktoré naozaj používam a podporujem }


2 komentáre

  1. Saši, nádhera .... u tebe je tak krásně .... děkuju za inspiraci, do Jisku určitě nakouknu, doufám, že u nás budou mít podobné zboží jako na Slovensku .... moc tě zdravím a přeji ti krásné prázdniny .... Marki

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Looks so wonderful my friend.
    Happy happy summer time
    Elisabeth

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...