Úlovky z blšáku

 

Podobný príspevok na blogu nebol už veľmi dávno. Napriek tomu, že mi blšáky veľmi chýbali, neodvážila som sa na ne ísť... Dnes ma však manžel pozval na blšák na Hrade Červený kameň, ktorý sa koná v exteriéri. Vždy som naň túžila ísť, odrádzala ma však cesta. Od nás to máme do dvoch hodín. Keďže ešte stále dovolenkujeme, tak bolo rozhodnuté.
 
V hlave som mala jasno, čo by som si domov túžila odniesť a tak nejak som si to aj privolala. Príručný stolík bola láska na prvý pohľad. Je v nálezovom stave a potrebuje upraviť. Cena však bola fantastická - 20 eur. Tanierik bol ďalší nález. Škoda, že zostal už iba posledný. Po tomto druhu pokukujem už roky, tento bol prvý, ktorý mi farebne ulahodil. Cena 3 eur! V zabudnutej krabici som vylovila obrúsky z monogramom. 3 ks, štvrtý je s lemom. Každý za euro. V krabici bolo obrovské množstvo krásnych kúskov, mala som čo robiť, aby som odolala :-) Posledným kúskom bol malý stolček - u nás ho voláme hokerlík, ktorý tiež potrebuje povrchovo upraviť. Je maximálne pevný a jeho tvar je čarovný. Stál 8 eur, hokerlíky sú však moja slabosť, tam som sa preň vrátila :-)

Pri nákupe na blšáku sa rozhodujem hlavne podľa toho, čo sa mi už roky páči a tým pádom viem, že sa mi bude páčiť ešte dlho. Kedysi by som toho bola nakúpila oveľa viac, dnes však viem, že daná vec mi musí na prvý pohľad sadnúť na 100% a nemôže ísť o žiadny kompromis. Preto som na blšáku nechala aj jednu misku, ktorú mám síce stále v hlave, ale viem, že by sa mi o mesiac už nepáčila :-)

Ako sa vám páčia moje dnešné úlovky?

Majte sa pekne, Alexandra

PS: krasuľky na záhrade už takto krásne kvitnú ♥ Džbán a sviečku nájdete u nás v Pemberly












Žiadne komentáre

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...