"Refresh" záhradnej lavičky


{Spolupráca s Favi}

"Refresh" tohto sedenia na záhrade som mala v hlave už dlho. Bola to prvá časť záhrady, ktorú sme prerobili a aj prvý príspevok na blogu TU. Naša záhrada však túto lavičku prerástla a kútik na sedenie zostal veľmi smutný (však pozrite o niekoľko fotiek nižšie). Tým, že sa mi tu rozrástli rastliny, tmavú lavičku poschovávali. Preto to chcelo niečo výraznejšie... niečo, čo upúta pozornosť. Toto miesto je viditeľné hneď od brány. Spoločne s domčekom tvoria dominantu záhrady a preto voľba bielej záhradnej lavičky, bola jednoznačná.

Dlho som nezvažovala, kde ju hľadať. Favi.sk má snáď najlepší výber. Alebo ju nájdete aj na FAVI.cz . Hneď na prvej stránke som našla tú pravú. Mala som jasno vo farbe a rovnako aj v tvare. Veľmi sa mi páčia anglické záhrady s ich typickými lavičkami - táto sa im veľmi podobá.

Tento víkend som si tu užila prvú kávičku a so stolčekom uprostred to bola jednoducho paráda ♥

Ak aj vy hľadáte záhradnú lavičku, tú moju nájdete TU alebo si vyberte z celej ponuky TU.

Verím, že ste svoj víkend prežili pohodovo ♥ Pre mňa táto prerábka bolo malé spestrenie popri pokládke novej podlahy, ktorá u nás práve prebieha... čoskoro vám ju ukážem aj na blogu...

Majte sa krásne, Alexandra



Hore rok 2013, dole 2020...


Na horenej fotke môžete vidieť smutný kút v záhrade... nová biela lavička, kvety a vankúše ho rožiarili pre mňa na nepoznanie ♥

















3 komentáre

  1. Milá Alexandro, máte to nádherné jako vždycky...Kochám se a nechám inspirovat. Bohužel je Vaše lavička již vyprodaná. Těším se na Vaše další příspěvky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Waw, nádhera, moc jí to tam sluší !!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wunderschön sieht es bei Dir aus! Schade, dass Du kein Übersetzungsprogramm auf Deinem Blog hast, denn dann könnte ich auch verstehen, was Du zu all den schönen Bildern geschrieben hast!
    Dir alles Liebe
    Heidi

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...