Pri mori


Upršané a vcelku jesenné počasie minulého víkendu ma "donútilo" si zaspomínať na dovolenku pri mori. Dlho sme sa nevedeli rozhodnúť kam ísť a toto bolo 100% spontánné rozhodnutie. V jedno piatkové ráno som nám našla ubytovanie a o necelý týždeň sme cestovali ♥

Rozhodnutie padlo na Chorvátsko a okolie Opatije. Ubytovanie v tomto prípade zohralo hlavnú úlohu. Za nízku cenu sa mi podarilo zohnať nádherné a nové ubytovanie. Však pozrite TU. Priznám, že sme sa takto ubytovali po prvý krát a bolo to pre túto chvíľu dokonalé. Nemuseli sme sa držať žiadneho harmonogramu a ani miesta. Na pláž sme dochádzali síce dosť ďaleko, ale strávili sme tam celý deň. Večer sme sa zase kedykoľvek mohli vybrať do mesta a vyskúšať ktorúkoľvek reštauráciu.

Bolo nám fajne ♥♥♥

A ako ste dovolenkovali tento rok vy?

Alexandra


Balenie som tento rok poňala tiež spontánne. Keďže sme už v Chorvátku boli, vedela som, že nemusím baliť kopec zbytočností...

Kvety a príjemné posedenie na balkóne nesmeli chýbať ♥


Najviac zo všetkých pláži sa nam páčila práve táto maličká v zátoke. Boli k dispozícii lehátka a slnečníky a dokonca aj Danielko si zakaždým fajne pospal. Bola celá štrková a jemu sa to veľmi páčilo. Oveľa viac ako piesková.







Blízke mesto Opatija žilo rušným životom. Večer tu hrala hudba a turisti sa prechádzali po riviére. Je to kúzelné mesto, do ktorého si viem predstaviť sa vrátiť. Nevýhodou však bolo príliš veľké množstvo ľudí. Večer sme vždy boli radi, že sa vraciame do nášho tichého apartmánu :-)





1 komentár

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...