Hračky pre deti od Maileg


Ninka nám počas môjho 6-ročného blogovania poriadne vyrástla... Stala sa z nej 8-ročná malá slečna s vycibreným vkusom! Je to ako včera, keď som písala prvý príspevok o Maileg hračkách...
už vtedy som vedela, že to nebude posledný. Ninka si totiž tieto hračky pre deti zamilovala na prvý pohľad ♥ 

Dnes, keď sa jej spýtate, čo by si želala na narodeniny, tak povie Maileg. A pritom jej zbierka je tak rozsiahla... stále však nájde niečo, s čím by sa chcela hrať... a ja som za to veľmi vďačná. Však má 8 rokov a to začína byť celkom zaujímavý vek. Myslím však, že láska k týmto hračkám jej ešte dlho vydrží a pokiaľ sa s nimi už aj nebude hrať, stále jej budú robiť spoločnosť v detskej izbe.

Pokiaľ aj vy zvažujete kúpu a zdajú sa vám pridrahé, berte to tak, že to nie je hračka s ktorou sa dieťa pohrá pár mesiacov. Hračky pre deti od Maileg vám budú robiť spoločnosť roky.



Myška Big Sister - anjelik v knihe majú aktuálne v ponuke na Bella Rose.

Ďalšie zaujímavé hračky pre deti sú samozrejme u nich aj od ostatných značiek. Mňa pre Ninku zaujali tieto 3:


Kniha od Mrs. Mighetto pre deti vo veku 3-9 rokov. Tento rok začala navštevovať kurz angličtiny Helen Doron a túto knihu jej plánujem kúpiť na blížiace sa meniny.

















Majte sa krásne a ďakujem veľmi pekne za všetky milé komentáre a povzbudivé slová ohľadom zdieľania detských izieb.

xoxo, Alexandra


{ tento príspevok vznikol v spolupráci s obchodom Bella Rose, ale ako vždy, spolupracujem iba so značkami ktoré naozaj kupujem a podporujem }

10 komentárov

  1. Nádherné všetko :-) A tá kniha od Mighetto bude super darček, vyzerá parádne. Ale aj všetko ostatné :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásne dievčatko a krásne hračky, Saška! Ten domček je úplne cute! A celá izbička je veľmi pekne zladená! Nech si dcérka hračky užíva, kým je ešte malá!! Lebo to naozaj rýchlo ubieha, ten čas!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wonderful the books and the cuddly toy - good we all are children in one way. Love your pictures as I always do.
    Happy days and all my best
    Elisabeth

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Vdaka za inspiracie. V akom veku ste kupil mysky pre Ninku? Moja dcera ma necele 3r, a len nedavno sa zacala hrat rolove hry, takze asi coskoro nastane ten spravy cas, aj ked je to dost velka financna investicia.

    Mrs Mighetto produkty sledujem uz dlhsie, Potesim sa recenzii knihy, nedavno vysla aj dalsia kniha, teraz neviem, ci to je ta z vasej foto, alebo je to prva kniha. Este som nekontrolovala, ci ju maju v bellarose.sk, ako ostatne produkty od nich, lebo pre nas nebude este hodnu chvilu aktualna.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahojky, kupovali sme asi v cca 2,5 rokoch. Neľutujem tie investované peniažky vôbec :-) Knihu práve zvažujem, ale asi nakoniec ju kúpim :-) A.

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...