Testujem sedmokráskové novinky od Manufaktura


Už asi 10 dní testujem jarné novinky od spoločnosti Manufaktura. Mnohé z vás určite poznáte radu SEDMOKRÁSKA, ktorá je plná fantastických produktov. Táto rodina sa od 1. mája rozrástla o niekoľko noviniek, tak sa so mnou na ne poďte pozrieť...


Ako prvé som si pre vás vybrala Hydratačné a zvláčňujúce tekuté mydlo so sedmokráskou a mandľovým olejom, ktoré svojou vôňou neodmysliteľne zapadne do krásnych letných dní, ktoré nás čakajú. Okrem sedmokrásky a mandľového oleja obsahuje aj ovsený beta-glukán, ktorý pokožku zjemňuje a prispieva k jej ochrane pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi. Navyše redukuje začervenanie pleti. Mydlo nádherne vonia po sedmokráskach a táto vôňa je navyšše bezalergénna.

Rovnaká vôňa je použíta aj v Nežnom prírodnom minerálnom dezodorante s kamencom a sedmokráskou. Jedná sa o prírodný minerálny dezodorant, ktorý zabraňuje rastu baktérií a účinkuje tak až 24 hodín. Guličkový dezodorant som nepoužívala roky a toto je prvý ktorý naozaj funguje! Jemnú starostlivosť o pokožku zabezpečujú panthenol, ovsený olej a výťažok zo sedmokrásky. Je veľmi príjemný na používanie, rýchlo sa vstrebáva a pokožka zostáva jemná. Oblečenie sa mi nezašpinilo a potenie sa nekonalo :-)




Základom zdravo a sviežo vyzerajúcej pleti je jej správne a pravidelné  čistenie. Ja pravidelne používam čistiaci gél a aj ílovú pleťovú masku. Preto som nadšená, že Manufaktura zaradila tieto dva produkty do rady SEDMOKRÁSKA.

Jemný čistiaci a odličovací pleťový gél je za mňa ideálny na ranné čistenie pleti. Nanesiete ho na opláchnutá tvár a zmyjete vodou. Hneď sa budete cítiť sviežo a vaša pleť zostane hladká. 

1-krát do týždňa si doprajem aj Ílovú masku. Čistiaca ílová pleťová maska so sedmokráskou, dodáva dlhodobú hydratáciu a hĺbkové čistenie. Pleť po nej zostáva vypnutá. Maska krásne vonia, ľahko sa rozotiera a obsahuje napr. ružový íl a výťažky zo sedmokrásky.

Poslednou novinkou je Intenzívny omladzujúci, hydratačný a rozjasňujúci pleťový booster. Ja som sa rozhodla pre 28-dňovú intenzívnu kúru v oblasti očí. Jeho použitie je však omnoho širšie. Je nabitý veľmi účinnými ingredienciami, ktoré zvyšujú pružnosť a prispievajú k dlhodobej hydratácii. Upokojujú a chránia pre nepriaznivými vplyvmi slnečného žiarania. Takúto kúru sa odporúča robiť 2-krát do roka. Po cca. 10 dňoch je vidieť, že mám pleť jasnejšiu a cítim, že je omnoho hydratovanejšia.





Majte sa krásne, Alexandra


{ tento príspevok vznikol v spolupráci so spoločnosťou Manufaktura, ale ako vždy, spolupracujem iba so značkami ktoré naozaj kupujem a podporujem }

2 komentáre

  1. Dezodorant ma veľmi zaujal, určite sa naňho ešte pozriem. Veľmi pekný príspevok. Budem veľmi rada ak sa zastavíš aj na mojom blogu.
    Môj blog: https://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne za návštevu, tiež ma u teba zujalo niekoľko nových produktov z radu dekoratívnej kozmetiky. A.

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...