Kvetinový workshop ~ Flower workshop


Pred časom som vám spomínala, že ma v septembri čaká kvetinový workshop. Neskutočne som sa naň tešila... pestovať kvety viem, starostlivosť o ne ovládam na jednotku, stylovať doma tiež a o fotení ani nehovorím. Jediné, čo som nevedela, bolo viazanie kytíc. Konečne som si to teda mohla vyskúšať a niečo sa aj priučiť.

Poďme však pekne poporiadku... kvetinový workshop bola súčasť môjho ambasádorstva so Zlatou studňou. O ňom si môžete prečítať TU ♥ Workshop bol vyvrcholením úžasného dňa rovnako so Zlatou studňou. Začal sa už v Bratislave, odkiaľ sa ostatné ambasádorky previezli Fordom do obce Vígľaš. Ja som sa k nim pridala na obed a krásnu prehliadku na Vígľašskom zámku. Ako určite viete, bývam neďaleko. Dôvodom bolo aj to, že workshop sa konal v sídle Kvety.sk a to je tiež tu na strednom Slovenksu, v obci Kriváň. Po výbornom obede sme sa teda presunuli tam. Srdečne nás privítal majiteľ Kvety.sk, Miroslav Očenáš. On sám dokonca celý workshop viedol. Poskytol nám veľa cenných rád ohľadom starostlivosti o kvety až po farebné kombinácie.

Ako prvé sme mali možnosť si vyskúšať tvorbu flower boxov zo živých kvetov. Ja som si zvolila na prvý pohľad jednoduché ruže. V konečnom dôsledku to však bolo oveľa náročnejšie, ako namiešať si rôzne kvety. Zachovať jednotnú líniu bolo nesmierne ťažké a až na záver som videla, že tých ruží som tam dala až príliš. Nevadí... dôležité je, že som ho tvorila pre moju Ninku a tá sa mu veeeeľmi potešila ♥

Ako ďalšie sme sa učili viazať kytice. Poviem vám, že je to oveľa ťažšie, ako sa na prvý pohľad zdá. Udržať kvety v správnom poradí a smere je skrátka záležitosť vyžadujúca si prax. Ja na tej mojej plánujem pracovať a zároveň vám - všetkým milovníkom kvetov vrelo odporúčam zúčastniť sa takéhoto kvetinového workshopu ♥ Na moju kyticu som použila pre mňa srdcu najbližšiu jesennú farebnú kombináciu. Z kvetov som vybrala biele a marhuľovo-ružové ruže, bielu veroniku, peknú fialovú chryzantému a zvláštny druh eukalyptu. Čo na ňu poviete vy?

Majte krásny utorok, Alexandra










Na workshope som sa opäť stretla s Miškou z blogu House of 30 Roses.





Týmto by som sa rada poďakovala za možnosť robiť ambasádorku pre Zlatú studňu Dotyk kvetov - levanduľa. Taktiež agentúre Divino a Kvety.sk za úžasný deň. 


4 komentáre

  1. Jeej, to muselo byť super :-) Tiež by som chcela raz vedieť viazať kytice <3

    OdpovedaťOdstrániť
  2. To musel byť naozaj perfektný deň. Určite by som uvítala niečo podobné aj v našom okolí. Mišku som na fotke spoznala okamžite, o nej je tiež známe, že je veľká milovníčka kvetov:) Pekný deň prajem.
    m.

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...