Police na knihy v detskej izbe

 

Už dávno plánujem príspevok o polici na knihy, ktorú pre Danielka vyrobil manžel. Cieľom bolo využiť hluchý priestor za dverami, ktorý je dosť stiesnený a nie je možné sa tu hrať a ani rozumne uskladniť hračky. Priestor je to však ideálny na policu na knihy. Takú, kde dieťa môže vidieť titulnú stranu a podľa toho sa rozhodnúť, ktorú chce čítať alebo v nej iba listovať. Dani je zatiaľ iba prváčik, ktorý sa učí čítať a tak bol tento fakt veľmi dôležitý. Podobné police manžel vyrábal už pred rokmi do chodby. Vtedy to boli police na taniere. Jedna z nich skončila u Danielka nad písacím stolom a tiež jej to tam pristane ♥

Vyrobiť svojpomocne takéto police nie je vôbec náročné. Dôležité je jedine si dobre naplánovať rozmery a dostatočne pevne ju pripevniť o stenu.

Predminulý víkend som úplnou náhodou vošla do H&M HOME a vo výpredaji našla mušelínový vankúš na sedenie v modrej farbe. -50% som si nemohla nechať ujsť, hoci som ho neplánovala kupovať. Vyhliadnutý som už podobný vankúš mala dávno, len ma vždy odrádzala vysoká cena a preto som teraz pri jedinom vystavenom kuse ani sekundu neváhala. Ako som si myslela, Danielkovi sa hneď zapáčil a využíva ho odvtedy stále, keď sa hrá na podlahe.

Zaujíma ma, ako sa vám tento nápad na police páči! Napíšte mi pod príspevok do komentára...

Majte sa zatiaľ pekne, Alexandra








1 komentár

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...