Vysnívané vianočné ozdoby


Možno vás to prekvapí, ale pokiaľ príde na Vianoce, mám rada jednoduchosť. Tento rok bude naša výzdoba presne taká. A viete o tom, že keď skombinujete rôzne materiály, aj jedna farba na stromčeku môže vyniknúť?

Ja som preto tento rok vsadila na textil, kov a papier. Všetko vo farbe, ktorá by mala vládnuť nasledujúcim sezónam. Po týchlo ozdobách som túžila už niekoľko predchádzajúcich sezón a preto som bola rada, že som ich našla na FAVI (alebo nájdete aj na FAVI.cz ) v kategórii vianočných ozdôb. Snáď najviac sa mi páči hviezda na vrchol stromčeka ♥ Na Instagrame Favi TU teraz môžete súťažiť s #vianocesfavisk o poukážku v hodnote 50 eur.


Čo by to boli ozdoby bez vianočného stromčeka. Ten náš sme boli kupovať v sobotu, kedy u nás krásne snežilo. Doslova sa na nás valili chumáče snehu. Prvýkrát sme sa rozhodli kupovať stromček vypestovaný na Slovensku a hlavne ekologicky. Na výber sme mali viac druhov a nakoniec sme sa rozhodli pre Jedľu kórejskú.

Ako sa vám páči takáto jednoduchá vianočná výzdoba?

Alexandra





  





  






5 komentárov

  1. This is winter wonderland in the living room. Looks wonderful. Love your "simple" decoration.
    All my best for you and yours.
    Happy Christmas time
    Elisabeth

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Saška, máte to dokonalé ❤️ nič tomu nechýba!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ali, nádhera .... těm Maileg ptáčkům jsem taky neodolala ... moc tě zdravím a přeji ti krásné a pohodové Vánoce .... Marki

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...