Veľká noc a rozkvitnuté slivky


Možno neuveríte, ale toto je môj úplne prvý veľkonočný príspevok na blogu. Nikdy tento sviatok nepatril k mojim obľúbeným a veľakrát som ho dokonca ignorovala. Tento rok som sa to kvôli deťom rozhodla zmeniť...
Z Bella Rose som objednala milé zajačiky na zakvačenie od Maileg. Pre deti zase plechové vajíčka, ktoré som im naplnila sladkosťami. Každý rok s nimi totiž hľadáme vajíčka na záhrade. Myslím, že to je vcelku milá tradícia - hlavne pre deti. A aké veľkonočné tradície doma udržiavate vy?

Alexandra







Prvé slivky zakvitli už dva týždne dozadu. Na sviatky to však boli ďalšie - bystické. Začína nám krásne obdobie ♥


5 komentárov

  1. Teraz je to nádherné! Keď človek ide krajinou, všade tie krásne biele kvietky čerešní, sliviek, trniek!! Krásne fotky máš!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Saso, mas to krasne nafocene. Maileg veci jsou za me dokonale. Velikonoce moc nemusim, ale kvuli detem se snazim:-). Mej hezke dny. M.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne fotky Alexandra, ale veď tie sú u Teba vždy topka. Naozaj je príroda v tomto období po zime pre nás úžasná. Tie malé biele kvietky spravia toľko radosti. Pekný deň Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ako nádherne vyniknú rozkvitnuté vetvičky v pohári z číreho skla. Nežné a jemné...rovnako ako Tvoj blog :-). Prajem všetko dobré.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nádherné fotky, Saši! Ja som mala pokojnú Veľkú noc. Ako každý rok, moji chlapi pobehali po rodine a ja som mala domácu pohodičku :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...