Ambasádorka pre Zlatú studňu

{tento príspevok obsahuje reklamné linky}


Ako blogerku ma už oslovilo veľké množstvo firiem na spoluprácu. Nestačili by ste sa čudovať, čo všetko mi už ponúkli... od tabletiek na chudnutie cez oblečenie od Zaful. Ja sa však držím jednej veľkej zásady, ktorú ma naučila Miss Mustard Seed - prepožičiavaj svoju tvár len produktom/službám, ktoré by si si aj ty osobne kúpila. A pokiaľ si spomínate, práve spolupráca s jej mliečnou farbou bola 3 roky dozadu moja prvá a trvá dodnes. To je ďalšie kritérium, ktoré u mňa hrá veľkú rolu. Tak ako v súkromnom živote, aj v tom blogovom mi záleží na dlhodobých partnerstvách. Určite ste si všimli, že jedným z nich je spolupráca s Kvety.sk. S nimi som dokonca začala pracovať aj mimo blogu :-) A preto, keď som dostala ponuku stať sa tvárou a ambasádorkou pre Zlatú studňu Dotyk kvetov - levanduľa, ani sekundu som neváhala. Súčasťou totiž mal byť môj návrh kytice od Kvety.sk. Váhať som začala až po niekoľkých minútach... a to možno pre niekoho pre maličkosť - doslova som musela ukázať tvár :-) Viete, čo ma presvedčilo? Fakt, že blogovanie je pre mňa zakaždým výzva a aj takúto som chcela prijať a prekonať.



Pramenitú vodu Zlatá studňa Dotyk kvetov - levanduľa som mala možnosť vyskúšať už pred niekoľkými mesiacmi v rámci súťaže s Kvety.sk. Odvtedy si ju s Ninkou neustále kupujeme. 

Zlatá studňa je mimoriadne čistá a dosahuje kvalitu dojčenskej vody. Je optimálne mineralizovaná, má nízky obsah sodíka a preto je ideálna na každodenné pitie pre celú rodinu. Od najväčších po najmenších.

Dotyk kvetov je trojica pramenitých vôd bez bubliniek, neobsahuje umelé farbivá a sladidlá a má nízky obsah kalórií. Má až o 30 percent menej kalórií ako iné predávané ochutené vody. Zlatej studni sa príjemnú chuť podarilo docieliť vďaka prírodným arómam. Keďže rešpektujú trendy zdravého životného štýlu, tento kvetinový rad ocení najmä ženské publikum. Príchute LEVANDUĽA, BAZA a LOTOS v ústach pôsobia veľmi jemne a vyvážene.





Súčasťou mojej septembrovej spolupráce bola aj možnosť navrhnúť levanduľou inšpirovanú kyticu. Napriek tomu, že levanduľa sa nám všetkým spája so začiatkom leta, ja som vedela, že chcem navrhnúť kyticu, ktorá nebude výlučne letná. Hlavne preto (a aj preto, že sú moje obľúbené) som do nej zaradila dálie. Je to sezónny kvety v rôznych prevedenia a farieb. A ako ďalšie som v nej chcela mať biele alebo ružové ruže. Výber padol na biele a myslím, že v kombinácii s gypsomilkou a eukalyptom vyzerajú fantasticky ♥ Rovnakú kyticu si môžete kúpiť aj vy, alebo ňou obdarovať a urobiť radosť niekomu inému. Celý mesiac bude v predaji TU.

A pokiaľ máte chuť, môžete sa zapojiť aj do súťaže na Facebooku. Tam sa do 14. 9. 2018 súťaží o kyticu a pitný režim. Zapojiť sa môžete tu:








Na dnešok je toho si myslím až až :-) Teším sa však už na ďalšie aktivity, ktoré ma počas septembra so Zlatou studňou čakajú. Vy sa môžete tešiť na malú súťaž so mnou a aj kvetinový workshop.

Majte sa krásne, Alexandra

{ tento príspevok vznikol v spolupráci so Zlatou studňou a Kvety.sk, ale ako vždy, spolupracujem iba so značkami ktoré naozaj milujem a podporujem }


7 komentárov

  1. To je uzasne... tesi ma spolupraca ludi, ktori myslia pozitivne... nech sa dari aj v buducnosti

    OdpovedaťOdstrániť
  2. pre mna je zlata studna krasna obalom a sklamanim kvoli pridaniu konzervantu. Nora

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super Šasi len tak dalej!👏👏👏

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ta kytice je pohádková! Opravdu, co bych dala za takový talent :) Vodu u nás na Valašsku asi nekoupím, co? Má krásný obal - kdyby mě slyšel přítel, už by se chytal za hlavu, vždycky vše kupuju kvůli obalu :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem veľmi pekne ♥ Pokiaľ viem, tak sa do ČR nevyváža. Je to zatiaľ ale novinka, tak snáď v budúcnosti bude ♥♥♥

      Odstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...