Osvieženie kuchynských okien po prerábke

 

{Spolupráca s Favi.sk Favi.cz}

Už pred samotnou prerábkou podlahy a maľovaním kuchyne som vedela, že chcem kuchyňu osviežiť. Mojim cieľom bolo celkové zjednotenie vzhľadu kuchyne. Pôvodne sme tu mali čierne záclonové tyče a na nich záclonku. Toto riešenie sa mi nepáčilo ani prakticky a ani vizuálne. Pôsobilo na mňa veľmi rušivo. Už dávnejšie som preto pokukovala po rímskych roletách. Nevedela som sa však orienotvať v ponuke na trhu. Až som ich našla na Favi.sk (Favi.cz)! Ľanové, prateľné a s rýchlym doručením! Montáž bola veľmi jednoduchá a dôležité je tiež spomenúť, že je možné ich vytiahnuť až nad okno a tým pádom okno otvoriť dokorán.

Ľanovú rímsku roletu nájdete TU. Na výber je množstvo materiálov. Ja som samozrejme zvolila krémovo biely ľan. Chcela som kuchyňu presvetliť a zjednotiť. Mne sa táto zmena maximálne páči, manžel je spokojný s praktickosťou rímskych roletiek a preto si myslím, že sa nám to vskutku podarilo ♥ Čo si myslíte vy?

Nabudúce vám ukážem, ako sme upravili aj samotnú linku...

Majte sa pekne, Alexandra


PRED a PO

Mimochodom, na tejto fotke je dobre viditeľná zmena svetla v kuchyni tým, že sme vymenili tmavú podlahu za bielu a odraz, ktorý v celej miestnosti tmavá podlaha robila. Obe fotky som upravovala a napriek tomu, to je vidieť...





Žiadne komentáre

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...