Aká bola záhrada v roku 2020


Vždy na začiatku roka sa teším na túto moju rekapituláciu predošlej sezóny. Je to pre mňa príjemná spomienka a zároveň motivácia neprestávať pracovať. Verte či nie, ale je čo u nás ešte vylepšovať! Tento rok by sme radi urobili niekoľko chodníčkov, ktoré spoja úžitkovú záhradu s domom a jeden, ktorý spojí prednú a zadnú časť pozemku. Tento chodník zároveň ohraničí dva záhony a tie tým dostanú finálnu podobu. Som veľmi trúfalá, ak poviem, že by sme tiež chceli vytvoriť jeden teraso-balkón pod detskými izbami a drevenú terasu pri vchode. Túto časť domu z fotiek nepoznáte, pretože s ňou nie som vôbec spokojná a chcela by som ju konečne zmeniť a dostať do finálnej podoby. Uvidíme, do čoho sa pustíme. Všetko by sme to totiž robili vo vlastnej réžii - však to už poznáte :-)

Plánujete aj vy niečo nové v záhrade?

Majte sa pekne, Alexandra


































3 komentáre

  1. toľká nádhera ♥ radosť sa stratiť v takej záhradke ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. v záhrade máte krásne zákutia - úžasné na odpočinok a tie staré stromy nad tým...my máme všetky stromy novo zasadené, tak mi v tej našej práve takáta klenba chýba...

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mila Alexandra, za mna dokonale.tak by som ta potrebovala "ako spriaznenu dusu" ku navrhovaniu, sadeniu, zmenam😊. Prajem tebe, rodinke, zahrade, obchodiku len to najlepsie.

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...