Čo budem pestovať tento rok


Minulý rok sme si na záhrade založili kvetinový záhon, kde pestujem jednoročné kvety na rez. Darilo sa v ňom kvetom ako Hrachor, Cínia, Dáhlia. Pestovanie kvetov sa tak stal môj nový koníček ♥ Preto sa dnes chcem podeliť o niekoľko kvetov, ktoré plánujem tento rok zasadiť. Šťastie chcem skúsiť s Makom Black Peony, Nevädzou, Slamienkou a Klinčekom. Ani tento rok u mňa nesmie chýbať KrasuľkaČernuška.

Po úspešnej sezóne minulý rok, budeme záhradu rozširovať o dva nové záhony. Tie budú určené pre pestovanie zeleniny. V obchode osivá-semená.sk som našla tieto zaujímavé odrody:


Tentoraz som tu objavila aj krásnu odrodu Begónie - Strapkatá biela

Pripájam niekoľko fotiek kvetov, ktoré sa mi podarilo vypestovať počas minuloročnej sezóny. Čoskoro tiež u mňa nájdete článok, ako si založiť kvetinový záhon pre kvety na rez s radami, ktoré pre mňa boli minulý rok na nezaplatenie.

Aké sú vaše pestovateľké tipy na tento rok?

Majte krásny týždeň, Alexandra









Hrášok o ktorom som písala TU




Hrachor, Krasuľky, Černušky




1 komentár

  1. Ahoj Alexandra, tak som sa tešila na príspevky ohľadom záhrady... a už "sme doma" :-) :-). Ďakujem veľmi pekne za rady a tipy a prajem ti tú najväčšiu radosť akú nám kvety a celkovo záhradka prináša. Ľubica

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...