The story of a jean jacket


Nebojte, nebudem tu písať o histórii Levis. Chcem len napísať niečo o mojom vzťahu k móde. Každá z nás ho totiž má - či už v zmysle, že chce byť štýlová, v pohodlí alebo "iba" krásna... Ja sa chcem cítiť krásnou, ale zároveň tomu nechcem venovať až tak veľa času. Viete čo mám na mysli?

Takto pred rokom som sa dostala k pojmom ako "slow fashion" a "capsule wardrobe". Najviac sa mi páči myšlienka toho, že všetko so všetkým ladí...

Jedným takým kúskom je aj riflová bunda. Najlepšie taká, ktorá vám vydrží roky a stále bude krásna. Obdivujem všetky tie vintage Levisové bundy ♥ Ja som si však kúpila novú. Neuveríte, ale žiadnu som v tomto období nevedela nájsť v kamennom obchode. Musela som si ju objednať a tak som len dúfala, aby mi bola dobrá... a bola. Neskutočne pohodlná, klasická... taká, ktorá bude starnúť so mnou :-)

TU si ju môžete pozrieť na mojom wishliste...

Alexandra

PS: myslíte, že keď už blogerky píšu o móde, mali by ju na sebe aj ukazovať?








8 komentárov

  1. Chapu, je to proste ikona mezi oblecenim:-). A k tomu prezentovani na sobe...okukuji rada jine, sebe ale nevystavuji:-). M.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja si zatiaľ tiež netrúfam vystúpiť spoza objektívu :-) A.

      Odstrániť
  2. Jednoznačne ukázať :) Ak si na to trúfnu staršie blogerky, tak ty prečo nie?
    m.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Capsule wardrobe je niečo na čom tiež asi rok pracujem :-D myslím že sa mi celkom darí, len to ešte chce “dotiahnuť do dokonalosti” ...riflovka je super kúsok ❤️ papa D.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. O tá je super. Ja nejakú rifľovú bundu mám, nie je to žiaden originál, ale mám ju rada. Čo sa týka predvádzanie kúskov na sebe, za odvahu by bol palec hore aj dva. Tiež radšej zostávam na druhej strane fotoaparátu. Andrea

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...