Sour cherries / Višne


Hello, a lot has happened during the past month. The end of the school year (it`s a difficult time for us teachers), the end of the semester, many family meetings, photo shoots and between this all also DIY crafting. Therefore, I hope you`ll forgive me my lack of blogging... Now I`m back and I`ll begin with sour cherries.
~
Ahojte, za posledný mesiac sa toho u nás veľa udialo. Koniec školského roka (mimochodom pre učiteľov neskutočne namáhavé obdobie), ukončenie semestra, rôzne akcie s rodinou, fotenia a pomedzi to aj nejaké DIY práce na dome. Preto verím, že mi odpustíte moju absenciu na blogu a takmer žiadne návštevy u vás... Našťastie sa mi s dovolenkou vrátila aj chuť do blogovania a tak vám postupne ukážem, čo sa aj za posledný mesiac u nás udialo. Začnem tak letne - s višňami.


When I was a child I never liked sour cherries. Since then I have never eaten them therefor I was really surprised by their flavor. You have to try out a sour cherry smoothie.
~
Ako dieťaťu mi vôbec nechutili. Dlho som ich nejedla a tak ma tento rok veľmi prekvapili. Nielen že sú krásne, ale aj fantasticky chutia... Vrelo odporúčam do smoothie. 




You`ll probably see me blogging a lot more in the upcoming days. I have great news for you. And I can`t wait to show you our new pergola and other garden projects.
Wish you all a wonderful summer time ♥ Alexandra
~
Je možné, že nasledujúce dni budem blogovať o niečo viac. Mám pre vás vskutku veľkú novinku. Okrem toho sa už neviem dočkať, ukázať vám našu novú pergolu a iné záhradné projekty.
Prajem krásne letné dni ♥ Alexandra

6 komentárov

  1. Saška, tak si uži dovolenku a teším sa na novinky :-) D.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Alexandra, už sa na to všetko veľmi teším. Určite to bude zasa lahôdka. Ja tiež som bola na blogu menej, lebo som absolvovala dve krátke dovolenky za sebou a po nich je doma aj vo firme veľa práce. Snáď to čoskoro utrasiem. Pekné leto. Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Andrejka ty mas vzdy take obrovske mnozstvo energie, ze to urcite nebude problem... A.

      Odstrániť
  3. Pekne slnecne letne prazdniny prajem :-) verim, ze sa vidime :-) pa

    OdpovedaťOdstrániť

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...